Startende Ondernemer

U hebt de eerste stap naar het ondernemerschap gezet of u wilt die stap binnenkort gaan nemen.

Een eigen bedrijf beginnen is voor velen een droom maar het kan ook een hele omschakeling betekenen. Bij het starten van een onderneming krijgt u met allerlei zaken te maken zoals belastingen, verzekeringen, contracten en marketing. Als (startende) ondernemer wilt u zich vooral bezighouden met uw kernactiviteit. Daarnaast zijn er echter een groot aantal aspecten waar u ook aandacht aan zult moeten besteden.

En als vanzelfsprekend geldt voor startende ondernemers: “een goed begin is het halve werk”.

Een goede begeleiding is onmisbaar voor startende ondernemers . Als er in de beginfase van een onderneming reeds fouten worden gemaakt in het gekozen systeem van de boekhouding, dan werkt dit veelal nog jaren door.

Het opzetten van een eigen bedrijf kost veel tijd en energie. Belangrijk is om bepaalde zaken te kunnen overlaten aan iemand met kennis en ervaring, zodat u bezig kunt zijn met hetgeen waar u goed in bent.

Zo nemen wij graag een aantal zaken bij u uit handen en staan wij u graag met raad en daad terzijde bij; uw eerste stappen op het ondernemers pad, maar ook in de periode daarna”!

Indien u meer informatie wilt, kunt u het contactformulier invullen en wij nemen contact met u op of mail naar info@vogelzangadministratie.nl