Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Boekhouder Heerenveen

U bent ondernemer en druk met uw eigen onderneming, uw kernactiviteit.

Maar het ondernemerschap kent ook een keerzijde…..wat dacht u van de fiscale en wettelijke verplichtingen? Kent u alle wetten en regels?

Denkt u eens aan uw administratie?

Uw administratie is het fundament van uw onderneming. Met een kloppende administratie haalt u meer uit uw bedrijf. U voldoet aan alle wettelijke eisen en kunt uw besluiten baseren op duidelijke cijfers. Hierdoor kunnen de fiscale aangiften tijdig worden ingediend, waardoor u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Een goede administratie hebben en bijhouden kan zeker winst opleveren. Maar dit kost ook veel tijd. De eigen administratie is voor vele ondernemers een blok aan het been.

Daarom nemen wij graag uw ( gedeeltelijke) administratie uit handen, zodat U al uw aandacht kunt richten op uw onderneming.

Vogelzang administratie en diensten is een klein administratiekantoor, gericht op middelgrote en kleine ondernemers (ZZP-ers), waarbij persoonlijke aandacht een vanzelfsprekendheid is.

Waarom Vogelzang administratie en diensten?
· Persoonlijke aandacht
· Klantgericht
· Laagdrempelig
· Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wilt u eens van gedachte wisselen en bekijken op welke manier u kunt ontzorgen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen of u mailt naar [email protected] en wij nemen contact met u op.

“De wens van de klant staat centraal, dus overleggen wij graag met u wat uw wensen zijn”